Rólunk

A paksi LAVINA Kft, az 1991. évi megalapítását követően, folyamatosan fejlődve vált a Dunántúli régió sütőipari piacának meghatározó szereplőjévé.

Sütőüzemünk Magyarország közepén, a 6. sz. főút mentén, Pakson található. Innen látjuk el a nagy élelmiszerláncok központi raktárait és üzleteit egyaránt, valamint a fogyasztói szövetkezetek és a magánkereskedők kisboltjait is.


A LAVINA Kft. sütőipari üzletága három fő részre tagozódik:

1. Friss sütőipari termékek gyártása: 15 féle kenyérrel, több mint 30 féle apróáruval, leveles és kelt tésztából készült péksütemények széles választékával próbálunk megfelelni a permanensen formálódó fogyasztói igényeknek. A hagyományos, házias ízek mellett igyekszünk különlegesebb termékekkel megfelelni vásárlóink ízlésvilágának.


2. Tartós, csomagolt pékáruk: formakenyereket, kalácsokat, pizzalapot, hamburger zsemlét gyártunk központi raktárra (pl. Penny Market, Auchan áruházak), de ezek a termékek kedveltek a maszek boltjaink körében is.


3. Elősütött, védőgázas csomagolású termékek: néhány évvel ezelőtti fejlesztésünk eredményeként elősütött termékekkel is bővíteni tudtuk termékválasztékunkat; többféle igényt kielégítő pékárukat kínálunk vevőink számára. Klasszikus fehér tésztával is és magvas, rozsos tésztával is készítjük alaptermékeinket: kifli, zsemle, sajtos kifli mellett kornspitzzel, magvas császárzsemlével is szolgálunk vevőinknek. Dúsított pékárukkal is kiegészítettük termékválasztékunkat: tökmagos bucink, sajtos, tönkölyös pogácsánk illat- és ízvilága a házias ízeket tükrözi.

Legújabb fejlesztésünk a PALÁNI termékcsalád, mely két féle, gombás és szalonnás ízesítéssel kapható. A PALÁNI kitűnő választás a hétköznapokban, bármely étkezéshez. Tartalmas pékáru, hiszen a tészta alapot egy ízesített szósszal kenjük meg, majd apróra vágott gombával, szalonnával szórjuk meg, végül a tetejére reszelt sajtot szórunk és így sütjük meg. Édes leveles tésztából készült, töltött rácsos péksüteményekkel is szeretnénk vevőink kedvében járni: gyümölcslekváros, csokis, meggyes-mákos ízesítéssel kaphatóak ezek a termékek.

Nagy vevőink igényeinek megfelelve, kifejlesztettük fagyasztott technológiánkat is.

Üzletpolitikánk része a folyamatos innováció is, mely a speciális igényeket kielégítő pékáruk kifejlesztését is célul tűzte ki. Ennek eredményeként legújabb fejlesztéünk a PALEO kenyér.

Pékség

pekseg@lavinakft.hu
+36 20/9579-115

Rendelés

rendeles@lavinakft.hu
+36 20/215-4691