Lavina Kft. 2013


A Lavina Kft. a megbízható, jó minőségű szállítás filozófiáját minden esetben szem előtt tartva, Dél-Dunántúl egyik vezető pékáru szállítójává nőtte ki magát az elmúlt években.

Közel 1 milliárdos árbevételünket:

friss pékáruk,

tartós sütőipari termékek és

elősütött termékek forgalmazásával érjük el.

Napi friss sütőipari termékkel Paksról, 70-80 km-es körzetben látjuk el vásárlóinkat. Partnereink közel 80 féle pékáruból rendelhetnek. Választékunkban megtalálhatók a hagyományos kenyerek, pékáruk, kalácsok, de az egészséges táplálkozáshoz elengedhetetlen termékekkel is igyekszünk a fogyasztók igényeinek megfelelni. Eljutunk Pécs, Kecskemét, Cegléd, Dunaújváros és Dombóvár által behatárolt körben, közel 150 vásárlóhoz, köztük MULTI üzletekbe, magánkereskedők boltjaiba, konyhákba, büfékbe.

Tartós sütőipari termékeinkkel a MULTI üzletek által országos lefedettséget értünk el. Termékeink megtalálhatók a Penny, a Spar és a Tesco áruházak polcain. Választékunkból a Lavina kalács a legsikeresebb.

Az elősütött termékkörből a védőgázas választék 80%-ban lakossági kiszerelésben kerül értékesítésre, azonban fejlődő tendenciát mutat az üzletekben történő helyben sütés.

Az elősütött termékkör fagyasztott választéka folyamatosan bővül.

Társaságunk célja, hogy vevőkörünk tovább bővüljön, és egyre többen ismerjék meg és keressék termékeinket. Ennek érdekében folyamatosak a termék és eszközfejlesztések, beruházások.

Várjuk régi és új vásárlóink megrendelését!


Legfőbb partnereink


Valamint kisvállalkozások, egyéni vállalkozók Tolna, Baranya, Somogy, Fejér megyében.